Pomoč in svetovanje: (+386) 40 636 403

25 obletnica Lenovo ThinPad prenosnika

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (26)
Svetovno znano podjetje Lenovo je v teh dneh predstavil posebno izdajo prenosnika, ki razveseljuje predvsem ljubitelje prvotnega ThinkPada, ki je delo oblikovalcev IBM.

Intel dokončno potrdil specifikacije Skylake-X procesorjev

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (25)
Intel je v teh dneh predstavil specifikacije nove serije procesorjev z oznako X . Nova generacija procesorjev i9, ki bo v prodajo prispela predvidoma v naslednjem mesecu ima kar nekaj novosti.

AMD pokazal novo RX Vega serijo

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (56)
AMD pokazal novo RX Vega serijo AMD je tokrat pokazal svoje zobe in predstavil zmogljivo grafično kartico Radeon RX Vega. Seveda je še ni možno kupiti, za to bo potrebno počakati dva tedna (do 14. avgusta). Ob napovedi kartice je AMD predstavil tudi cene in specifikacije, tako se bo lahko vsak potencialen kupec pripravil na nakup.

Ali ni SSD že dovolj hiter? Zakaj SSD NVMe?

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (15)
Še pred nekaj leti nam sploh ni bilo treba razmišljati o tem, kakšen disk bomo kupili. Bila je samo ena možnost – HDD (disk z velikim številom mehaničnih delov). Danes je na trgu nekoliko več ponudbe. Pred nekaj leti je v splošno rabo prišel SSD disk, ki za razliko od HDD diska v sebi nima premičnih mehaničnih delov, zato je bolj varčen (kar je posebej pomembno za prenosnike), se ne segreva, hkrati pa je zaradi same sestave veliko hitrejši.

Kdaj je čas za nakup novega prenosnika in kako ga izbrati?

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (42)
Kdaj je čas za nakup novega prenosnika? Prenosniki so danes skoraj nujno potrebni, nekateri jih uporabljajo za razvedrilo, nekateri za učenje, nekateri pa v poslovne namene. Vsekakor pa brez njih ne moremo več. In kdaj je čas, da svoj prenosnik zamenjate z novim?
Showing 1 to 5 of 11 (1 Pages)