Pomoč in svetovanje: (+386) 40 636 403

Lenovo predstavil Miix 630 z ARM procesorjem

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (60)
Podobno kot je to prejšnje leto storil ASUS, bo kmalu tudi Lenovo. Odločili so se, da bodo svojim uporabnikom ponudili nov izdelek 2v1 Lenovo Miix 630, ki bo za osnovo imel ARM procesor Snapdragon 835 in Windows 10 S (z možno nadgradnjo na Windows 10 PRO).

Najbolj priljubljeni brskalniki 2017

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (69)
Dejstvo je, da se je v zadnjem desetletju uporaba brskalnikov med uporabniki precej spreminjala. Nekateri so na svoji popularnosti pridobivali, nekateri izgubljali, nekateri so prinašali novosti, drugi spet tonili v pozabo in si ob posodobitvah spet nekoliko opomogli. Kakšno pa je stanje danes?

Kako je mogoče brezžično polnjenje?!

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (79)
Si se kdaj vprašal kako deluje brezžično polnjenje telefona ali katerekoli druge naprave? Zadeva je sama po sebi precej preprosta in tudi ni nekaj novega, a kljub veliko prednostim nosi s seboj velikansko pomanjkljivost, ki skrbi, da se takšna tehnologija še ni preveč razširila. Prihodnost je tako nekoliko negotova, vsekakor pa so potrebne izboljšave in novi izumi.

25 obletnica Lenovo ThinPad prenosnika

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (74)
Svetovno znano podjetje Lenovo je v teh dneh predstavil posebno izdajo prenosnika, ki razveseljuje predvsem ljubitelje prvotnega ThinkPada, ki je delo oblikovalcev IBM.

Intel dokončno potrdil specifikacije Skylake-X procesorjev

Posted by          0 Komentarjev  Prebrano (49)
Intel je v teh dneh predstavil specifikacije nove serije procesorjev z oznako X . Nova generacija procesorjev i9, ki bo v prodajo prispela predvidoma v naslednjem mesecu ima kar nekaj novosti.
Showing 1 to 5 of 14 (1 Pages)