Pomoč in svetovanje: (+386) 40 636 403

Lenovo IdeaPad 500-14ISK

Lenovo

ZMOGLJIVI VEČPREDSTAVNOSTNI PRENOSNI RAČUNALNIKI

Prenosni računalniki Ideapad 500 imajo imeniten zvok in sliko z močjo delovne postaje, zato so pravi prenosljivi večpredstavnostni spremljevalci.

Celoten opis...

Zadnji kos!


Na zalogi

653,13€

673,33€

Lastnosti

Jasne in živahne slike

Če iščete zaslon, ki prikazuje odlične slike, vas Lenovo Ideapad 500 ne bo razočaral. Na voljo je z zaslonom v polni HD-ločljivosti (1920 × 1080). Spremljajte tekme v visoki ločljivosti, dvignite noge v zrak in uživajte v filmu ali si vzemite čas za videoklepet – 500 vam zagotavlja vso potrebno dinamičnost.

Vrhunski pomnilnik

Prenosni računalnik 500 ima dovolj spomina za vse vaše potrebe. Z vgrajenim čipom DDR4, tj. z najnovejšo generacijo RAM-a, poskrbi za boljše delovanje, manjšo porabo energije in večjo zanesljivost, zato je resnično vrhunska in zmogljiva naprava za predvajanje večpredstavnosti.

Hitro in odzivno delovanje

6. generacija družine procesorjev Intel® Core™ prinaša nov standard zmogljivosti računalnikov. S to družino izjemno hitrih procesorjev z ogromno možnostmi uporabe in vgrajeno varnostjo boste svojo produktivnost, ustvarjalnost in igranje iger v 3D popeljali na naslednjo raven. Še več – če boste omogočili neverjetne funkcije operacijskega sistema Windows 10, se boste lahko s procesorji Intel® poigrali s svojo domišljijo in raziskali različne možnosti.

Izjemne hitrosti povezljivosti

Z izjemno hitro brezžično povezljivostjo 802.11 a/c WiFi se boste lahko povezali z internetom ne glede na to, kje ste. Brezžična povezljivost 802.11 a/c WiFi vam omogoča trikrat večje hitrosti kot 802.11 b/g/n.

Windows 10 Home

Operacijski sistem Windows 10 je najboljša kombinacija sistema Windows, ki ga že poznate, s številnimi odličnimi izboljšavami, ki vas bodo navdušile. Med temi lastnostmi so hiter zagon, razširjen meni Start, povsem nov brskalnik in Cortana – vaša osebna digitalna asistentka. Sedaj lahko na različnih napravah naredite še več stvari, in to še hitreje in lažje.

Za prenosnost na poti

Nikoli več vam ne bo treba hoditi okrog s težkimi in okornimi prenosnimi računalniki.

Zaloga Na zalogi
Blagovna znamka LENOVO
Diagonala zaslona 35,0 cm (14,0")
Ločljivost zaslona 1920 X 1080
Procesor Intel i5
Opis procesorja Intel i5-6200U 2.30 GHz
RAM 8GB
SSD Da
HDD 256GB SSD
Grafika Integrirana
Operacijski sistem Windows 10
Garancija 1 leto
Stanje Renew
Optična enota DVD-RW
Tipkovnica Tuja tipkovnica + SLO nalepke