Pomoč in svetovanje: (+386) 40 636 403

O artiklih

R&R NEPRODANE ZALOGE, DEMO ENOTE, POŠKODOVANE EMBALAŽE

Gre za artikle, ki so nerabljeni. Bili so zadnji kosi proizvodnje ali višek proizvodnje, določeni so bili neprodane zaloge evropskih gigantskih trgovcev po končani akciji. Nekateri so bili razstavni eksponati ali se je pa njihova embalaža med transportom poškodovala. Manjši procent računalnikov je bil tudi t.i. DOA, kateri so zapustili tovarno z serijsko napako, ki je bila kasneje odpravljena.

Vsi ti artikli so neoporečni, imajo polno garancijo in delujejo na enakem nivoju, kot kateri koli drug nov artikel. Cena je pa seveda tista, ki šteje, saj je občutno nižja.

Artikli so označeni odvisno od proizvajalca; Renew, Refurbished, Outlet, DEMO units itd.

REDNI KANAL PO NIŽJIH CENAH – PADLI TENDERJI, BIG DEAL REQUEST ITD.

Prav tako gre za novo nerabljeno opremo. V večini primerov za padle tenderje v tujini. Oprema je seveda brezhibna, cena pa občutno nižja. Seveda pa imamo na voljo tudi vso ostalo opremo na žejo stranke, ki se pojavlja lokalno v Sloveniji.

Artikli nimajo posebnih oznak.

RABLJENA OPREMA Z GARANCIJO

Gre zgolj za poslovno serijo računalnikov, prenosnik, tiskalnikov in zaslonov. Zadnje čase je vedno več povpraševanje po tem segmentu. Namreč poslovna serija prenosnikov ima bistveno daljšo življenjsko dobo od t.i. consumer za domačo rabo.

Skratka gre za opremo, ki je bila 2 ali 3 leta preko velikih leasing hiš v najemu pri podjetjih, nato se je pa vrnila v tovarno, kjer so jo diagnosticirali in po potrebi zamenjali komponente. V tem primeru pa gre za rabljeno opremo, ki pa ima kljub temu tovarniško garancijo.

OPREMO DELIMO NA DVA RAZREDA:

  • Razred A - zelo lepo ohranjeni, skoraj brez znakov uporabe
  • Razred B - več vidnih znakov uporabe, temu primerno še nižja cena

Artikli imajo oznake Factory refurbished in Used parts nalepko.

Vsi zgoraj navedeni artikli se po navadi razlikujejo od ostali predvsem po tem, da imajo tujo lokalizacijo (tipkovnica ni v SLO jeziku, vendar kljub temu priložimo SLO nalepke ali naredimo lasersko gravuro) in da je embalaža lahko drugačna.

Vsa oprema in tudi garancijo pri nas ali pri naših slovenskih pooblaščenih serviserjih. Tudi po končanem trajanju garancije zagotavljamo rezervne dele, servis in podporo.